CBD FRA HEMP, HVA ER DET?

Oppdatert: mai 28

Hei! Jeg er endelig tilbake I Norge etter 2 alt for korte uker i Sri Lanka. Grunnet Corona viriset fulgte jeg myndighetenes råd om og komme meg hjem, men jeg vill tilbake for å paldle kajakk rundt hele Sri Lanaka med min Ymir fra Norse!


Vel tilbake i Norge fikk jeg melding om at jeg var permitert fra jobb og står om dagen uten jobb. Dette var da en gammel venn fra min tid i Spania tok kontakt å lurte på om jeg kunne tenke meg å prøve full spectrum hamp produkter uten THC som nå er tilgjenglige for det Norske markedet fra USA. Dette er et produkt jeg har fulgt i mange år så jeg kaster meg på bølgen å bestilte litt Oljer og kremer!


Før vi starter ønsker jeg bare å minne på at jeg ikke har medisinsk utdannelse og dette er basert på resertch fra diverse medier og kilder som jeg liker. Jeg ønsker at du skal gjøre din egen resertch! Jeg prøver bare å gjøre det enklere for deg. Det har desverre ikke vært nok forskning på dette området grunnet at alt i Canabis familien har vært ulovlig i de fleste land. Men heldigvis begynner flere å flere og forstå at det blir litt for dumt å krige mot en medisinsk plante.

wikipedia om Cannabis og Hemp


Jeg har prøvd og holde all informasjon her på Norsk, men da det er begrenset med info har jeg også lagt ved noe på engelsk. jeg holder på og lagde en Engelsk verson der det er enda mer informasjon om du vil vite mer.


Nå starter jeg med å si at jeg har kommet over en side som er mye bedre enn min så ta gjerne en titt inn på https://hampoljenorge.n


Jeg sier heller ikke at CBD vill kurere alle plager hos alle, men det kan hende at den gjør det også gjerne i samråd med din lege! Så hvorfor ikke gi naturen en sjanse.


Dette er historien om den veldig missforståtte hemp planten som er en del av Cannabis familien. Hemp brukes til å forbygge og lindre, ikke for å bli fjærn!

følg linken til en god repotasje med video i slutten fra Statskanalen NRK.

https://www.nrk.no/norge/vil-gjore-cannabisstoff-lovlig-i-norge


Håper du nå har fått et bedre syn på hemp og CBD. Som sagt er dette noe jeg har fulgt med på i mange år, faktisk helt siden jeg hørte historen om Charlotte som på det meste hadde to epeleptiske anfall i timen og familien hadde fått beskjed om å at hun måtte legges i kunstig koma. Da gikk de til det drastiske steget å ga cannabis/hemp til barnet sitt og på kort tid falt anfallene dramatisk! ta en titt selv ;-)

Etter denne repotasjen begynte det og komme fram lignende saker, som her i Australia der besteforeldre risikerer fengselstraff for og lage medisin til sitt barnebarnet sitt i denne 60minutes repotasjen.Vi har også lignende tilfeller her i Norge

Kjemper for å gi Zarah (1) behandling med cannabis-olje

Og en oppfølgnings sak

Nå får Zarah (1) behandling med cannabisolje


THC og CBD

De to cannabinoidene THC og CBD er de som det er knyttet mest interesse til med tanke på medisinsk behandling i dag. THC kan øke appetitten og redusere kvalme. Det kan også lindre smerte, betennelser og problemer med muskelkontrollen. CBD gir ingen rus. CBD kan redusere smerte og betennelse, kontrollere epileptiske anfall, og muligens være til hjelp i behandling av psykisk sykdom og avhengighet.

Forskere jobber med å finne annen mulig bruk for THC og CBD og andre cannabinoider i medisinsk behandling. KILDE NHI


Verden begynner å åpne øynene, men grunnet all feilinformasjonen og mangel på forskning er det mange som får mye pepper som en annen blogger, Sophie Elise, her i en repotasje fra Dagbladet.no/kjendis/refses-for-bruk-av-cannabis-olje/71497802


Så over til lovverket!

Cannabis er en ulovelig plante i Norge, med noen unntak.

Les og tolk selv på legemiddelverket.no


1. Ha i tankene at vi anbefaller dette som et kosttilskudd og ikke et legemiddel.

2. Dette er industri hamp uten THC.

3. Jeg og de andre som bruker disse produktene kan ikke selge de privat, og alle må bestille produktene selv.


Da dette er et kosttilskudd fra industrihamp som jeg bruker og anbefaller, men ikke selger. Er dette etter selskapets tolkning full spectrum hamp olje et kosttilskudd som da faller under mattilsynet.


Om noen mener det jeg gjør er ulovelig oppfordrer jeg deg til å Politianmelde meg snarest. Så jeg kan ta saken framfor retten og få en retskraftig dom bak meg. jo flere jo bedre tenker jeg! Joachim Larssen er navnet ;-) Selskapet og deres jurister som jeg sammarbeider med er sikre på at vi som kunder ikke kan bli dømt utifra gjeldene lovverk per dags dato. Det jobbes nå mot et nytt lovverk:

Fagdirektør Steinar Madsen i Statens legemiddelverk sier til NRK at målet er å lage et enklere regelverk.

– Og også et regelverk som er slik at man ikke blir straffet for ting som man ikke bør bli straffet for, fortsetter Madsen.

Til Journalen sier Madsen at å forby produkter med lavt innhold av THC er som å kalle kulturmelk et rusmiddel, fordi det inneholder litt alkohol.

– Vi prøver å rydde opp i dette nå, og arbeider nå med å finne fornuftige regler på området. Det er ikke riktig at alt som inneholder det minste spor av THC skal være klassifisert som narkotiske stoffer når det ikke har noen rusvirkning, sier han til Dagbladet.


Jeg kan ikke helt se hvordan det er mulig å bli dømt for å bruke et produkt som ikke gir noen rus. Mens den kan ha possitiv helse og smertelindrende effekt.

Legemiddelindustrien har mye makt og de ønsker selfølgelig ikke at et slikt produkt skal bli lovlig for da faller salget hos dem.


Da var det sagt. Gi gjerne din tilbakemelding, både possitiv og negativ, med eller uten erfaring.


Om du nå har gjort din reaserch og vurdert om du vil prøve full spectrum hamp kan du gjøre det ved å følge denne linken til butikken der du registrer deg som preferred customer for 10 USD i året. Om du har Interesse og vill vite mer om hvordan du kan tjene penger på og anbefalle produktene sender du meg bare en mail på JoachimLarssen@gmail.com eller ta kontakt på sosiale medier.


Jeg fikk i dag den første pakken sendt fra USA til Norge med FedEX, og siste etappe med Posten levert paa døren etter to uker. For en uke siden ble jeg bedt om og sende en kvittering FedEx kunne bruke i tollen og tollen klarerte den vidre uten problem.


Det jeg håper full spectrum hamp olje kan hjelpe meg med, er mine søvn problemer, bedre fokus, hodepine, hud og muskel skader og mest av alt mine plager med psoriasis som gjør at jeg forlater landet når det blir for kaldt å huden min sprekker opp.


Jeg vil oppdatere dere på min effekt av full spectrum hamp produktene ;-)

Den 5 mai kom pakken min på levert på døren men da jeg ikke var hjemme tok jeg turen på posten og henet min pakke.


Jeg startet med Q EXCEL Recovery Cream og etter kort tid lindret den smerten så jeg kunne bevege og sitte mer behagelig. Det handre punktet jeg smurte kremen på er min høyere hånd der jeg sliter med psoriasis og dagen etter var utbruddet borte og jeg har smurt på når det har blitt tørt og klør i ettertid!

Andre har også fått prøve kremen på støle muskler, kroniske ledd smerter, vond rygg og nakke der alle merket en smerte lindring etter kort tid.


Når jeg skulle legge meg testet jeg Q Sleep Spray som ikke er et Hemp produkt, 8 sprays under tungen, la det ligge i 30 sek før du skyller ned.

Jeg pleier å bruke lang tid på og sovne og våkne mange ganger, De siste nettene har jeg sovnet raskt, hatt en god dyp søvn for ca 6t og vært opplagt og klar for neste dag!


Jeg ventet noen dager med å teste Q FUSE Unflavored Full Spectrum Hemp Oil da jeg ville teste effekten av Q Spray før jeg testet Oljen. Jeg føler at oljen ga meg en beroligende og bedre fokus og jeg føler meg generelt bedre! sove bedre gjør jeg også.


Så kan alt dette forklares som plasebo eller at ribben smerten kansje naturlig ble bedre av naturlige årsaker, jeg vill si ja det er mulig men jeg tror produktene virker så utrolig bra som er påstått. bare for å ha alt på det klare så har jeg beggynt å jobbe som ambasador for Q Sciences da dette er produkter jeg foler jeg kan stå 100% bak!


Lots of Love

Joachim Larssen

The ShibbyTraveler


CBD in addiction https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26269227

CBD in insomnia https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6326553/

CBD for anxiety https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4604171/

CBD in depression https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24923339

CBD in pain https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5690292/

CBD to quit smoking https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29714034

CBD for Alzheimer's https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27471947


0 visninger

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Instagram Black Round